Slik jobber vi

SISU's tjenester er leveres som hele program eller enkeltstående kurs og workshops. Noen ønsker å bli fulgt gjennom hele oppstartsperioden, mens andre trenger bistand underveis. Vi har mye spennende på gang til høsten, og sender deg gjerne informasjon om hva som skjer hos SISU. 

SISU Startup

For deg som vil ha en rask og smidig start og sikre at du gjør de riktige tingene først, kan SISU entreprenørskaps-program være tingen. Vi har et kort og intenst program som går over to samlinger av to halve dager, og et 3 mnd program med faste treff hver 14 dag.


Det kan også være at du er godt i gang på riktig kurs og ser at du trenger å lære og øve på nye ferdigheter. Et typisk eksempel er nå du skal begynne å pitce / selge. Vi elsker å jobbe med grupper og arrangerer kurs, workshop og andre samlinger med tema knyttet til entreprenørskap.  Vi informerer deg gjerne om alt som skjer !

Kurs og workshops

En - til - en coaching

Når du driver for deg selv vil du møte på dager du føler deg helt tom, motløs og overveldet. Du vil føle deg ensom og bekymret og vil kanskje ikke dele det med familie og venner. Vi tilbyr derfor også en-til-en coaching slik at du får oversikt og ta gode avgjørelser om neste steg.

Mange vi snakker med opplever at det blir uenigheter innen teamet. Man tør ikke si fra eller kanskje sier man fra for tydelig. Det er usikkerhet rundt retning og fokus og man mister tid og krefter på å løse konflikter - konflikter som kan minskes dersom man bevisst går inn for å utvikle teamet.

Team Coaching